Ohjelmat
Ohjelmien nimet muuttuvat lähes jaksoittain, mutta tässä muutamia eri ohjelmaformaatteja joita Meän Väylässä näkyy.
Myös ohjelmaformaatit vaihtuvat ja koskaan ei tiedä mitä seuraava jakso tuo tullessaan.

Uutiset

Uutiset ovat pysyneet Meän Väylän ohjelmistossa pisimpään ja tuskin tulevat poistumaankaan. Aiheet käsittelevät paikallisia tai paikallisiksi muutettuja aiheita.
Uutiset koostuvat lyhyistä toimitetuista jutuista, kuvitetuista ja kuvittamattomista sähkeistä.

Erikoisraportti

Erikoisraportti pitää sisällään monenlaista, asioita käsitellään hieman laajemmin kuin uutisissa, mutta pyritään kuitenkin säilyttämään ajankohtainen ja asiallinen linja.

Kulttuuri

Kulttuuri otsikon alle mahtuu kaikenlaista mitä kulttuuriksi voi luokitella. Eri taiteenalat, nuorisokulttuuri, ruokakulttuuri ja niin edelleen, melkein mitä tahansa oppilaat keksivätkään ja he kyllä keksivät.

Urheilu

Myös urheilua Meän Väylässä näkee. Urheiluosio painottuu eri lajien ja tapahtumien esittelyyn. Urheilutapahtumien tulosten julkaisukanavana Meän Väylä ei ole paras mahdollinen, sitäkin on kokeiltu.

Lastenohjelma

Eikä lapsiakaan ole unohdettu. Lasten ohjelmat ovat suosittuja ja niistä tulee yleensä eniten palautetta.

Musiikki

Musiikki painoitteiset ohjelmat ovat kuuluneet Meän Väylän ohjelmistoon tasaisin väliajoin.

Muita

Myös muita ohjelmaformaatteja on vuosien saatossa ollut, esimerkiksi erilaiset tietotekniikkaan, elokuviin, huumoriin jne. painottuneet ohjelmat.

Live

Live osuudessa käsitellään monia aiheita, ruuanlaitosta roolipelien kautta bändivierailuihin ja kaikkea muuta mahdollista, välillä mahdotontakin. Live osuus tehdään suorana ja kaikenlaiset kömmähdykset ovat mahdollisia, joskaan ei toivottuja.